Actuele Exposities, Pépé GrégoireHouse of Fine Art, Londen

2016

In the House of Fine Art wordt de beste selectie van gevestigde kunstenaars getoond op een internationaal podium van hoog niveau. De bronzen beelden van Pépé Grégoire worden hier tentoongesteld in het hart van Londen in the Royal Opera Arcade aan de Pall Mall street bij Piccadilly Circus. Website House of Fine Art.


Galerie ZoFier, Workum

2016

In en rond de monumentale boerderij van Galerie ZoFier beleef je kuns in de kunst-en-cultuurstad van Friesland. Op dit moment is hier een uitgebreide collectie van klein plastiek en kunstwerken van Pépé te zien in het kader van de Jubileumtentoonstelling van Galerie ZoFier van 11 mei t/m 26 juni 2016. . Website ZoFier.


Galerie Den Andel, Den Andel

2016

Pépé is met enkele werken aanwezig in Galerie Den Andel. Bij Galerie Den Andel kunt u genieten van kunst op hoog niveau, op een bijzondere locatie midden in de landelijke prachtige omgeving. Gelegen op het karakteristieke Groninger Hoogeland en in de directe omgeving van Pieterburen en de Waddenkust. Het atelier van Hélène Grégoire, (de zus van Pépé) is tevens hier gevestigd. Website Galerie Den Andel.


Atelierroute Laren

21 en 22 mei 2016

In het weekend van 21 en 22 mei 2016 wordt de 11e Atelierroute Laren gehouden. Pépé exposeert en presenteert tijdens dit jaarlijkse event. Website Atelierroute Laren.