Actuele Exposities, Pépé GrégoireHouse of Fine Art, Londen

2017

In the House of Fine Art wordt de beste selectie van gevestigde kunstenaars getoond op een internationaal podium van hoog niveau. De bronzen beelden van Pépé Grégoire worden hier tentoongesteld in het hart van Londen in the Royal Opera Arcade aan de Pall Mall street bij Piccadilly Circus. Website House of Fine Art.


Kunstzalen A. Vecht

2017

Kunstzalen A. Vecht biedt een breed scala aan kunstwerken van de hoogste kwaliteit. Onze collectie omvat sculpturen, kunstwerken, keramiek en glas, en impressionistische en moderne schilderijen. Website Kunstzalen A. Vecht


Galerie Den Andel, Den Andel

2017

Pépé is met enkele werken aanwezig in Galerie Den Andel. Bij Galerie Den Andel kunt u genieten van kunst op hoog niveau, op een bijzondere locatie midden in de landelijke prachtige omgeving. Gelegen op het karakteristieke Groninger Hoogeland en in de directe omgeving van Pieterburen en de Waddenkust. Het atelier van Hélène Grégoire, (de zus van Pépé) is tevens hier gevestigd. Website Galerie Den Andel.


Amstel Hotel Amsterdam

augustus 2018 t/m oktober 2018

Bij directe binnenkomst grote entree, op het terras bij La Rive en in de A-bar..


Atelierroute Laren

Zaterdag 26 mei 2018
Zondag 27 mei 2018

In het weekend van 26 en 27 mei 2018 wordt de 13e Atelierroute Laren gehouden. Pépé exposeert en presenteert tijdens dit jaarlijkse event. Website Atelierroute Laren.